20/12/2010

Hitro in poceni lektoriranje diplomske naloge

V poplavi lektorskih ponudb se verjetno sprašujete, katera je najbolj ugodna. Seveda v smislu pravega razmerja med kvaliteto in ceno. Pri nas smo prepričani, da je poceni lektoriranje diplomske naloge že pri ceni 1,4 € za eno lektorsko stran. Na tržišču obstajajo tudi ponudniki za 1 € a vprašanje, kako imajo urejeno z izdajanjem potrdil in ustreznimi izkušnjami ter izobrazbo.

Če lektoriranje diplomske naloge opravlja študent je večinoma ceneje a izkušnje in izobrazba naredita svoje. Naši lektorji, ki imajo ustrezno izobrazbo in izkušnje že vejo, na katere napake je treba biti še posebej pozoren in zato lahko zagotavljamo najvišjo možno kakovost lektorskih storitev.

Kot rečeno hitro in poceni lektoriranje diplomske naloge opravimo v nujnih primerih tudi v roku 24 ur, točna cena pa zavisi od števila znakov brez presledka. Seveda to velja pri nas tudi za vikende, ker se prilagajamo vašim potrebam.

Poleg ugodne ponudbe in hitrega odziva nas odlikuje dodatna ponudba za vse študente, ki zaključujete svojo študijsko kariero. Poleg lektoriranja vam ponujamo oblikovanje, prevajanje, tisk in vezavo diplomske naloge.
Strankam, ki se odločijo za več storitev hkrati ponujamo dodatne ugodnosti. Pri nas z drugimi besedami dobite All inclusiv ponudbo za dokončanje diplomske naloge.

Več informacij dobite na Lektoriranje diplomske naloge.

No comments:

Post a Comment