13/12/2010

Poceni lektoriranje diplome v decembru

December je mesec, v katerem nekateri še pred novim letom lovite zadnje roke za zagovor diplome. Poceni lektoriranje se pri nas začne pri 1,4 € za eno lektorsko polo, ki vključuje 1500 znakov.

Točna cena je odvisna od količine besedila in hitrosti lektoriranja. Lahko pa mirno rečemo, da smo (glede na kakovost in hitros odziva) trenutno eni izmed najcenejših ponudnikov lektoriranja. Pri nas je seveda možno dobiti potrdilo o lektoriranju in po želji tudi potrdilo o ustrezni izobrazbi lektorja, ki vam opravi lekturo.

Poleg poceni lektoriranja vsem strankam jamčimo za varnost posredovanih kontaktov in podatkov, kar pomeni, da jih uporabimo samo za namen naročila in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Ko končamo z lektoriranjem vam pošljemo dobite od nas dve različici besedila, v eni so popravki vidni, kar vam omogoča enostaven vpogled v popravke, v drugi pa so že sprejeti oz. ugasnjeni in tako pripravljeni za nadaljno obdelavo (oblikovanje in tisk).

To pa še ni vse, v naši ponudbi imamo poleg lektoriranja še prevajanje povzetkov, oblikovanje diplomske naloge in vezavo diplomskih nalog. Z drugimi besedami pri nas študentje dobijo vse v kompletu za uspešen zaključek študija.

Vsa povpraševanja zbiramo na naši e-pošti info@lpi.si. Zaželjeno je, da pri povpraševanju pripišete še svojo telefonsko številko, da vas v primeru kakšnih nejasnosti enostavno pokličemo in hitro uredimo povpraševanje za poceni lektoriranje diplome.

No comments:

Post a Comment