20/12/2010

Hitro in poceni lektoriranje diplomske naloge

V poplavi lektorskih ponudb se verjetno sprašujete, katera je najbolj ugodna. Seveda v smislu pravega razmerja med kvaliteto in ceno. Pri nas smo prepričani, da je poceni lektoriranje diplomske naloge že pri ceni 1,4 € za eno lektorsko stran. Na tržišču obstajajo tudi ponudniki za 1 € a vprašanje, kako imajo urejeno z izdajanjem potrdil in ustreznimi izkušnjami ter izobrazbo.

Če lektoriranje diplomske naloge opravlja študent je večinoma ceneje a izkušnje in izobrazba naredita svoje. Naši lektorji, ki imajo ustrezno izobrazbo in izkušnje že vejo, na katere napake je treba biti še posebej pozoren in zato lahko zagotavljamo najvišjo možno kakovost lektorskih storitev.

Kot rečeno hitro in poceni lektoriranje diplomske naloge opravimo v nujnih primerih tudi v roku 24 ur, točna cena pa zavisi od števila znakov brez presledka. Seveda to velja pri nas tudi za vikende, ker se prilagajamo vašim potrebam.

Poleg ugodne ponudbe in hitrega odziva nas odlikuje dodatna ponudba za vse študente, ki zaključujete svojo študijsko kariero. Poleg lektoriranja vam ponujamo oblikovanje, prevajanje, tisk in vezavo diplomske naloge.
Strankam, ki se odločijo za več storitev hkrati ponujamo dodatne ugodnosti. Pri nas z drugimi besedami dobite All inclusiv ponudbo za dokončanje diplomske naloge.

Več informacij dobite na Lektoriranje diplomske naloge.

18/12/2010

Delno lektoriranje diplomske naloge je poceni

Res, da je delno lektoriranje diplomske naloge poceni a vprašanje, če se splača. Marsikdo si zaželi delno lektoriranje diplomske naloge, ki vključuje poglavja od uvoda do zaključka. Preprosto menijo, da začetni del z naslovnico do uvoda in literaturo na koncu ni potreben lektoriranja.
Seveda tudi takšen način lektoriranja je pri nas možen a ga strankam odsvetujemo.

Zakaj?

Preprosto zato, ker se ne splača. Cenovno gledano prihranite maksimalno nekje do 10 €, saj začetni del do uvoda in literatura ponavadi ne presega več kot 5 - 7 lektorskih pol. Verjetnost, da imate kakšno slovnično ali pravopisno napako v tem delu pa je po naših izkušnjah zelo velika.

Poleg omenjenega se za tovrstno lektoriranje ne izdaja ustreznega potrdila, to še posebej velja, če ga od vas zahteva fakulteta. Razlog zato je v tem, da lektorji enostavno ne želijo svojega slovesa zastaviti, če se zgodi, da se avtorju diplomske naloge prikrade kakšna napaka ravno v tem delu.

Kakšne so lahko napake pri delnem lektoriranju diplomske naloge?

Tipično poglavje, kjer se pogosto pojavljajo slovnične napake je “Literatura”. Tukaj se lahko zgodi, da se nepravilno uporabi pomišljaj, se spregleda presledek za piko ali vejico ali pa se uporabi napačna kratica za status podjetja (npr. d. o. o.), če se navaja literatura last kakšnega podjetja.

Torej, klub temu, da je delno lektoriranje poceni in prihranite do 10 € se vam enostavno ne splača, naročite raje celotno lektoriranje diplomske naloge.

13/12/2010

Poceni lektoriranje diplome v decembru

December je mesec, v katerem nekateri še pred novim letom lovite zadnje roke za zagovor diplome. Poceni lektoriranje se pri nas začne pri 1,4 € za eno lektorsko polo, ki vključuje 1500 znakov.

Točna cena je odvisna od količine besedila in hitrosti lektoriranja. Lahko pa mirno rečemo, da smo (glede na kakovost in hitros odziva) trenutno eni izmed najcenejših ponudnikov lektoriranja. Pri nas je seveda možno dobiti potrdilo o lektoriranju in po želji tudi potrdilo o ustrezni izobrazbi lektorja, ki vam opravi lekturo.

Poleg poceni lektoriranja vsem strankam jamčimo za varnost posredovanih kontaktov in podatkov, kar pomeni, da jih uporabimo samo za namen naročila in jih ne posredujemo tretjim osebam.

Ko končamo z lektoriranjem vam pošljemo dobite od nas dve različici besedila, v eni so popravki vidni, kar vam omogoča enostaven vpogled v popravke, v drugi pa so že sprejeti oz. ugasnjeni in tako pripravljeni za nadaljno obdelavo (oblikovanje in tisk).

To pa še ni vse, v naši ponudbi imamo poleg lektoriranja še prevajanje povzetkov, oblikovanje diplomske naloge in vezavo diplomskih nalog. Z drugimi besedami pri nas študentje dobijo vse v kompletu za uspešen zaključek študija.

Vsa povpraševanja zbiramo na naši e-pošti info@lpi.si. Zaželjeno je, da pri povpraševanju pripišete še svojo telefonsko številko, da vas v primeru kakšnih nejasnosti enostavno pokličemo in hitro uredimo povpraševanje za poceni lektoriranje diplome.