03/10/2010

Začetek študijskega leta 2010/11

V petek 1. oktobra se je uradno začelo novo študijsko obdobje. Prvi dan je bil posvečen predvsem bruckam in brucom, da so dobili svoje indekse in se seznanili s potekom študija.
Tako študentske organizacije in fakultete so odlično poskrbele, da so bruci prišli do vseh pomembnih informacij za začetek študija. 
Za ostale se prvi pravi študijski dan začne šele jutri. Prvi dan bo vsekakor potekal v smeri izmenjave prijetnih in malo manj prijetnih trenutkov letošnjega poletja.

Kakor koli že pa bo za študente absolvente to leto v znamenju dela in razmišljanja o prihodnosti. Nekateri bodo opravili diplomo povsem rutinsko, nekateri pa se še iščejo in bo potrebno veliko več vloženega trud za dobro službo oz. dokončanje diplome.

Ko bo nastopil čas pisanja diplomske naloge je LPI.SI pripravljen, da vam pomaga pri lektoriranju in oblikovanju vaše končne verzije.
Študentom, ki ste v časovni stiski vam ponujamo tudi hitro lektoriranje v enem dnevu, vsi ostali pa lahko izkoristite noro ugodne cene lektoriranja diplomskih nalog.

Za ponudbo potrebujemo število znakov brez presledka, ki ga dobite v vsakem programu za pisanje besedil. Na podlagi tega števila vam sestavimo ponudbo. Če se strinjate z njo, jo potrdite in v tistem trenutku gre vaša diploma naprej v obdelavo. Najkasneje v roku 3 dneh vam lektorirano verzijo nazaj pošljemo, za to je potrebno poravnati plačilo najkasneje do dneva dostave.

Za več informacij klikni na Lektoriranje Diplomskih Nalog.

No comments:

Post a Comment