13/10/2010

Popusti pri lektoriranju v mesecu oktobru

Mesec oktober je znan po dodatnih popustih pri Lektoriranju diplomskih in magistrskih nalog. Kljub temu, če se vam ne mudi z zaključevanjem študija se splača potrditi in zaključiti diplomsko oz. magistrsko nalogo ter jo lektorirati še v tem mesecu.

Dokončanje diplomske naloge takoj po študiju oz. zadnjem letniku je najboljša odločitev, saj imate takrat še največ časa. Ko začnete enkrat redno delati je zaključevanje diplome veliko težje.

Torej vsi tisti, ki boste zaključili vaše delo še v tem mesecu in potrebujete Lektoriranje nam pošljite povpraševanje na info@lpi.si in obvezno pripišite število znakov brez presledka, ki je bistven podatek pri sestavljanju ponudbe.
Na vaše povpraševanje vam odgovorimo isti dan oz. večinoma v roku ene ure. V kolikor se s ponudbo strinjate jo potrdite preko email odgovora in v tistem trenutku, gre vaše naročilo naprej v obdelavo.

Vaša diplomska naloga bo v roku 3 dneh lektorirana, pošljemo pa vam dve verzije lektorirane naloge. Ena bo imela vidne popravke, kjer enostavno preverite svoje pravopisne in slovnične napake, druga pa ima popravke sprejete in je pripravljena za tisk.

Ne odlašaj in izkoristi popust v mesecu oktobru za Lektoriranje Diplomske Naloge.

No comments:

Post a Comment