08/11/2010

Lektoriranje Ljubljana

No ja pod tem naslovom najprej pomislimo samo na sedež podjetja v Ljubljani, ki se z lektoriranjem ukvarja, saj so po zaslugi interneta lokalne meje že zdavnaj za nami. Če dodamo še dobre programe za pisanje ter urejanje besedil, si težko predstavljamo, kako so lahko včasih opravljali lektoriranje.

Včasih so lektoriranje diplomskih nalog popravljali kar v tiskani verziji, ki jo je bilo potrebno še enkrat prepisati. Takšen način dela je zahteval tako od lektorja, kakor od avtorja diplomske naloge veliko časa.
Včasih si lahko imel veliko težavo, če v tvoji bližini ni bilo dobrega lektorja. Edina dobra stvar je bila takrat večje znanje slovnice.

LPI.SI opravlja lektoriranje besedil ne glede na lokacijo in vrsto gradiva. Danes je na tem področju najbolj pomembna kvaliteta in hitra odzivnost. To pa lahko dosežemo samo pri poslovanju preko interneta.

Kako poteka komunikacija?
Ne glede iz katerega konca Slovenije prihajate, enostavno nam pošljite povpraševanje, ki zajema število znakov brez presledka na info@lpi.si. V roku ene ure vam bomo poslali ponudbo za lektoriranje besedil, ki se malenkost razlikuje pri večjih naročilih.
Če se s ponudbo strinjate, jo potrdite in najkasneje v roku 3 dni vam pošljemo lektorirano gradivo nazaj. Poleg originalne verzije dobite še verzijo z vidnimi popravki.


Si iz Ljubljane? Preveri Lektoriranje diplomskih nalog Ljubljana.

No comments:

Post a Comment