27/09/2010

Poceni Lektoriranje Diplomske Naloge


Lektoriranje Diplomske Naloge po ugodni ceni. Zagotavljamo strokovnost naših Lektorjev in hiter odziv pri izvedbi lektoriranja.

Kakšen je postopek od povpraševanje do naročila?
1. Izdaja ponudbe
Preko spletnega obrazca (oz. direktno preko emaila) sporočite vse potrebne podatke (število znakov brez presledka, morebitna časovna stistka …), če ne najdete podatkov o št. znakov nam lahko nalogo pošljete kar na email naslov in vam bomo sami preverili količino znakov.
V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili na povpraševanje.

2. Potrditev naročila
Če se s ponudbo strinjate jo enostavno potrdite in naročilo je tako sprejeto. V primeru dodatnih vprašanj smo vam seveda na voljo. Pri naročilu nam posredujte še naslov, kamor pošljemo potrdilo o lektoriranju in original račun.

3. Poravnava plačila in dostava Lektoriranega gradiva
Plačilo za naročene storitve je potrebno poravnati najkasneje do dostave Lektorirane Diplomske Naloge. Vsi podatki potrebni za plačilo se nahajajo v ponudbi.
V nasprotnem primeru vam lektorirane naloge ne moremo posredovati. Lektorirano Diplomsko Nalogo pa vam v dogovorjenem času pošljemo na vaš email naslov.

Lektorirano Diplomsko Nalogo vam pošljemo v dveh verzijah. Ena ima vidne popravke, druga pa sprejete (pripravljeno za tisk).

Kot že rečeno dobite na posredovan naslov tudi original račun in potrdilo o lektoriranju, ki vsebuje tudi podatke o ustrezni izobrazbi lektorja.

V sodelovanju z Vezavo Gormat pa vam je na voljo Vezava Diplomske Naloge po NORI, izjemno ugodni ceni.

Več informacij dobite na Lektoriranje Diplomske Naloge

26/09/2010

Poceni Lektoriranje Magistrske Naloge

Lektoriranje Magistrske Naloge je v porastu zaradi čedalje večjega števila bolonjskih študentov. Nekatere fakultete predpišejo obvezno lekturo druge pa puščajo odprte roke študentu, ki povsem od njega zavisi ali se bo odločil za Lektoriranje Magistrske Naloge.


Zakaj lektorirati?
Razlogov je več a eden izmed pomembnejših je dejstvo, da se spodobi zaradi truda, ki ga študent vloži skozi celotni izobraževalni proces dodati piko na i svojemu strokovnemu delu. Magistrska Naloga predstavlja vaš trud in vzgled, bodite ponosni in pokažite ostalim svojo Magistrsko Nalogo, takšno kot se spodobi.
Nobdeden ne dvomi v kvaliteto strokovne vsebine naloge pridobljeno skozi proces raziskovanja. Ker gre študij v smeri specializacije se splošna znanja hitro zgubljajo in s tem slovnična pravilnost pisanja besedil.

Poceni Lektoriranje je namenjeno za študente, ker imate s samim študijem skozi celotno obdobje že tako ali tako veliko stroškov.

Pri povpraševanju za Lektoriranje Magistrske Naloge boste potrebovali podatek o številu znakov brez presledka in čas v katerem potrebujete lekturo.
Takoj, ko dobimo povpraševanje vam bomo odgovorili in vam sestavili ponudbo, ki ustreza vašim željam.

Več podrobnosti na Lektoriranje Magistrske Naloge.

20/09/2010

Kje je meja Poceni Lektoriranja?

V času krize, ko se vsakodnevno soočamo z težavami financiranja tako države kot osebnih projektov, gledamo na vsako malenkost, ki jo lahko prihranimo oz. dobimo Poceni.
Tega se zavedajo tudi podjetja, ki ponujajo Lektorske storitve, še posebej kadar gre za lektoriranje diplomskih nalog.

A vendarle, kje je meja?
Pri lektoriranju je povsem isto kot v ostalih panogah, tudi tukaj nastopajo administrativni stroški, ki na prvi pogled ne predstavljajo večjega dela a se s časoma izkaže ravno nasprotno. Na tržišču se pojavljajo lektoriranja pod 1,4€ na 1500 znakov brez presledka za študente, kar pa smo mnenja, da je to prepoceni in lahko vpliva tudi na samo kvaliteto lekture.
Lektor ali podjetje, ki opravlja lektoriranje za 1€/lektorsko polo mora opraviti bistveno več dela v istem času in zaradi večje obremenitve pri Poceni Lektoriranju hitrje pride do napak. Vendarle smo na koncu vsi ljudje in motiti se je človeško.

Cena lektoriranja je sestavljena iz same lekture, stroška izdelave ponudb (tudi tistih, ki so zavrnjene), oglaševanja, DDV-ja, spletene strani ...

Kadar gre za Lektoriranje izvedeno s strani prijatelja meje pri ceni ni, lahko je tudi brezplačna saj prijatelj dobrosrčno opravi lekturo diplome. Drugače je pri podjetjih, ko v primerih opravljanja prepoceni lekture prihaja tudi do stečaja.

Naslednjič, ko povprašujete za lektoriranje se vprašajte koliko dodatnega dela je potrebno, da se lektoriranje nemoteno in kvalitetno izvaja.

07/09/2010

Poceni Lektoriranje za študente

Študentje imajo največ privilegijev v primerjavi z ostalimi družbenimi statusi. Dejstvo, da je študij za starše drag neglede na to, da ga v večini financira država pove veliko. Še slabše bi bilo, če bi celotni stroški študija bili na ramenih staršev, saj bi to pomenilo zaviranje razvoja, ker bi lahko študirali samo zelo premožni. Tako je tudi pri lektoriranju.

Poceni Lektoriranje
Večina podjetij, ki se ukvarja z lektoriranjem ponuja študentom poceni lektoriranje. Cene se pričnejo že nekje pri 1,4 € za eno lektorsko polo oz. za 1500 znakov brez presledka. Ponekod to pomeni skoraj 50% popust.  
Zakaj torej tako nizka cena? Razloga za poceni lektoriranje sta dva. Prvi je konkurenca, ki je z leti postala močnejša in prisilila večja podjetja, da so spustila ceno pod 2 € na lektorsko polo, drugi pa je količina povpraševanj. Trg lektoriranja diplomskih nalog je velik in vsako leto postaja večji. Pri tako velikem trgu lahko podjetja preživijo z manjšo ceno.

Torej med poceni lektoriranje štejemo vsako ponudbo, ki sega največ do 2 € na lektorsko polo. Seveda je za študenta najcenešje lektoriranje, v kolikor ima prijateljico ali prijatelja lektorja, ki mu gre na roko in mu brezplačno ali za simbolični prispevek opravi celotno lekturo diplomske naloge. Pri tem je lahko edini problem, če vaša prijateljica ali prijatelj nima končane izobrazbe (je še študent), fakultete pa zahteva, da potrebujete uradno potrdilo o lektoriranju.

Kakor koli že, študentje se lahko poslužujete storitve poceni lektoriranje.