29/07/2010

Lektoriranje v enem dnevu

Lektoriranje v enem dnevu je izvedljivo v izjemnih primerih. To npr. velja takrat, ko je čas med zaključkom izdelave diplomske naloge in zagovorom tako majhen, da je potrebno diplomsko nalogo lektorirati v enem dnevu.
Takšen način ni najbolj poceni, naloga pa je vendarle lektorirana v enem dnevu.

Kako do hitre ponudbe?
Pošlji e-pošto na info@lpi.si ali nas pokliči na 031/317-716. Za ponudbo bomo potrebovali podatek o številu znakov brez presledka. Ta podatek dobite v Wordu v meniju Orodja - Štetje besed.

Kaj pa kvaliteta lektoriranja?
Brez skrbi, kvaliteta zaradi hitre lekture ostane ista. Pri takšnem lektoriranju se obstoječa dela, ki niso prioritetna začasno ustavijo, da se lahko vaša diplomska naloga v miru zlektorira v enem dnevu. Višja cena lektoriranja nastane ravno zaradi reorganizacije obstoječega dela.

Kaj lahko sam naredim, da bo lektoriranje še hitrejše?
Za lektoriranje v enem dnevu so velikokrat "krivi" mentorji oz. recenzenti, ki še tik pred rokom zagovora pregledujejo besedilo, ki se nanaša na raziskovalni in zaključni del. Če imate prvi del, kjer opisujete teorijo, že potrjeno nam jo pošljite, ostalo pa ko dobite zeleno luč.

V kolikor poleg lektoriranja potrebujete še oblikovanje diplomske naloge v skladu s pravili fakultete, vam tudi to v enem dnevu uredimo.

Za rezervacijo oz. lektoriranje v enem dnevu pokličite na 031/317-637 - vsak dan v tednu.

No comments:

Post a Comment