19/05/2010

Poceni Lektoriranje Diplomskih nalog

Poceni Lektoriranje Diplomskih nalog je namenjeno za vse študente, tako za redne kot za izredne. Kvaliteta Lektoriranja Diplomskih nalog je zagotovljena, saj imamo že dolgoletne izkušnje iz Lektoriranja Diplomskih nalog iz različnih fakultet, kar nam omogoča hitrejše in Poceni Lektoriranje Diplomskih nalog.


Poceni Lektoriranje vključuje pregled Diplomske naloge v doc, pdf ali kakršni koli drugi elektronski obliki, spremljanje popravkov, kjer lahko sami vidite popravljene Besede, stavke in besedne zveze ter opombe in nasvete Lektorja.

Vse več študentov se odloča pri nas za Poceni Lektoriranje Diplomskih nalog.

Poceni Lektoriranje

Poceni Lektoriranje pride v poštev za osnovna Besedila, ki se dajejo v Lektoriranje. V mislih imamo splošna Besedila, kot so promocijski članki, Diplomska naloga iz družbenih ved ... Poceni Lektoriranje pride v poštev tudi pri nekaterih strokovno - tehničnih gradivih, kjer avtor Besedila aktivno sodeluje pri Lektoriranju saj je treba zagotoviti uporabnost strokovnih tujk. Nekatera Besedila nimajo slovenskih izrazov oziroma jih imajo a Lektor zaradi nepoznavanja strokovnih tujk (vsaka panoga jih ima ogromno) ne ve natančno o čem govori.

Naročniku je v interesu, da dobi Poceni Lektoriranje, podjetjem, ki se ukvarjajo z Lektoriranjem pa je v interesu, da so čim bolj konkurenčni in fleksibilni, zato lahko ponudijo trgu Poceni Lektoriranje.