22/02/2012

Že veš, kje boš naročil Lektoriranje Magistrske Naloge

Včasih je bilo že zelo veliko, če si imel narejeno fakulteto (univerzitetno smer), kaj šele, da si bil magister ali doktor znanosti. Seveda je bilo takšnim profilom včasih lažje poiskati službo, ker so bili bolj cenjeni in dejansko so več odnesli od izobrazbe kakor danes.

Danes se soočamo z množičnim študijem in po novem bolonjskem študiju imamo bistveno več študentov, ki se odločijo za nadaljevanje in pisanje Magistrske naloge. No, potrebno je poudariti, da sedanji magisterij ni primerljiv s starim, saj si danes magister stroke, včasih pa si bil magister znanosti.
Pod nekako nujen del zaključevanja spada Lektoriranje Magistrske Naloge, ki zajema slovnične in slogovne popravke. Za končno naročilo lektoriranja je potrebno potrditi ponudbo, računajte pa, da lektor v povprečju potrebuje 2 dni za kakovostni slovnični pregled.

Cena za lektoriranje je povsem različna od študenta do študenta. Na ceno vpliva količina znakov v nalogi ter morebitna dodatna naročila (oblikovanja, tiska ali vezave).

06/02/2012

Iščete ugoden cenik?

Cenik je ena izmed najbolj iskanih strani, tako pri nas kot pri ostalih, ki ponujajo izdelke in storitve. Ceniki na spletnih straneh so predvsem za storitve samo informativne narave in je za točno ponudbo potrebno poklicati ali poslati povpraševanje. Npr. pri lektoriranju je cena odvisna od vrste besedila, števila znakov brez presledka, redne stranke, naročila dodatnih storitev ...

Seveda nam je v interesu, da bi bil Cenik lektoriranja čim bolj natančen a je potrebno imeti v mislih, da so naročila in pogoji povsem različni tako za študente kot za podjetja.

Pri študentski ponudbi poleg lektoriranja dobite brezplačno, eno verzijo z vidnimi popravki, potrdilo o lektoriranju in kakšen nasvet na področju oblikovanja diplomska ali magistrske naloge.

Najcenejša in najbolj hitra rešitev je lektoriranje v Word dokumentu, saj le ta omogoča enostavno popravljanje in sledenje popravkov. Tukaj bodo imeli nekaj težav (lektoriranje bo dražje) študentje fizike in matematike, ki zaključno nalogo pišejo v programu Latex.

Poleg klasične ponudbe za lektoriranje v Wordu, ponujamo urejanje besedil tudi v drugih formatih (pdf, Adobe Dreamweaver, Wordpress ...).

Ker je dobro poznavanje področja lektoriranja slabo, je potrebno cenik vedno jemati subjektivno in za točno ponudbo poslati povpraševanje, ki naj vključuje vsaj storitve, ki jih potrebujete in podatek o številu znakov brez presledka.

01/02/2012

Poceni Tiskanje: Tiskanje Diplomskih na 100 gramski papir

Poceni Tiskanje: Diplomskih za vse tiste ki se odločite za poceni lektoriranje. Najbolj zanimivo je, da so cene storitev, ki jih študenti potrebujejo za izdelavo diplomskih nalog, precej visoke. V naši agenciji smo se odločili, da bomo študentom ponudili vse potrebne storitve na enem mestu in tako študentom prihranili čas in denar.

Zadnji dnevi pred zagovorom
Za večino študentov so zadnji dnevi pred zagovorom diplomske precej stresni. Poskrbite, da z izdelavo diplomskih nalog ne bo težav.