01/06/2011

Lektoriranje za Študente

Pišete zaključno nalogo na dodiplomskem ali podiplomskem študiju? 

Potem zagotovo potrebujete lektoriranje diplomske naloge, magistrske ali doktorske naloge. V Lektorski agenciji LPI.si smo pripravili super cene lektoriranja za vse študente. Zavedamo se namreč, da študenti iščejo poceni lektoriranje. Zato smo ob že tako nizki ceni pripravili še nekaj popustov, ki jih lahko koristijo štuudenti. 
Lektoriranje za študente

Pri lektoriranju za študente je v večini primerov potrebno ob oddaji priložiti tudi potrdilo o lektoriranju včasih pa tudi fotokopijo diplomske naloge lektorja. 

Študentom prijazno ponudbo lektoriranja pa so še obogatili z storitvijo prevajanja povzetka, ki ga je pri zaključnih nalogah potrebno priložiti. Prevajalci, ki prevajajo povzetke imajo končano izobrazbo ustrezne smeri. V primeru, da ste povzetek prevedli sami pa jim dovolite da opravijo vsaj lekturo prevoda povzetka. S tem da je potrebno poudariti, da pregled angleškega povzetka, ki bi bil preveden v prevajalnikih kot je google translator ne lektoriramo. V takem primeru lahko kvečjemu opravimo nov prevod.

Ko je naloga lektorirana in povzetek preveden je čas za obliko diplomske naloge. Oblikovanje po navodilih fakultete zna biti zamudno je pa odvisno od tega kako vešči ste v programu microsoft word in ali znate dobiti zahtevano obliko. V primeru, da vam oblikovanje diplomske naloge ne gre najbolje od rok pa lahko to opravilo naročite pri LPI.si, kjer vam v skladu z navodili oblikujejo vse sestavine diplomske ali magistrske naloge.

Na koncu ko je diplomska naloga tudi pravilno oblikovana je čas za tiskanje Diplomske naloge.
Ker se v LPI.si zavedajo da je celovita in kakovostna storitev cenjena na trgu ponujamo poleg zgoraj omenjenih treh storitev tudi tiskanje in vezavo diplomskih, magistrskih in doktorskih nalog.

1 comment: